Brandvarnare för hemmet med husdjur!

Brandvarnare för hemmet med husdjur!

En Wifi-koppnad brandvarnare är husdjurens teknikpryl och familjens trygghet!

Husdjuren kan inte larma om det värsta händer. Men vi kan låta tekniken göra det med enkla medel och till små kostnader!

Om larmet går kan inte husdjuret ringa efter hjälp. Är det ensamt hemma finns det förhoppningsvis grannar eller förbipasserande som kan ringa efter hjälp. 

Har ni långt till grannarna och få människor i rörelse så är en wifi-kopplad brandvarnare en fantastisk trygghet. Även om ni är omgivna av grannar går det snabbare med en självlarmande brandvarnare än att larmet först ska behöva gå och grannarna ska lokalisera ljudet för att larma. 

Vi pratar små engångskostnader på runt 300 kronor!

Jag har testat Nedis brandvarnare. Det är en helt vanlig brandvarnare som låter högt vid rök eller snabb värmeutveckling.


Men förutom det så kan den kopplas till telefonen via Nedis SmartLife App som är gratis. Där kan man se statusen på brandvarnaren (även batterinivån) och skulle larmet gå kan man ställa in så att den skickar meddelande till telefonen.

Nedis är ett system likt många andra vilket innebär att man kan bygga ut systemet och automatisera funktioner om man har fler enheter. Exempelvis kan man köpa stickproppar till vägguttaget som gör att appen automatiskt kan tända belysningen vid larm så man lättare tar sig ut när det är mörkt.

Man kan också sätta en extern siren utomhus som gör att ljudet hörs längre.

Det finns möjlighet att ansluta kameror som går att se via telefonen. Dels så kan man se hur situationen är om larmet går men också hur ditt husdjur mår när du är borta. 
Möjligheterna är nästan oändliga om man har fantasin.

Engångskostnader som är små, enkel installation och framförallt säkerhet & trygghet!

 Nedis finns bland annat på Jula och Netonnet. Det finns också flera andra system som är identiska. Att jag förespråkar just Nedis är för att jag är bekant med det.

Valmöjligheterna är stora så man kan nöja sig med bara en brandvarnare eller så kan man bygga ut systemet och modernisera hela hemmet till små kostnader. 

Marcus Hagberg


2021-01-03 12:35
Totalsumma:
    Till kassan