Hunddagis på Ingarvet i Falun

Vårt hunddagis är den perfekta lösningen för dig som jobbar och inte har möjlighet att åka hem på lunchen eller helt enkelt inte vill ha hunden ensam hemma när du är borta. 

Hunddagis kan även vara bra för att din hund får umgås med andra hundar, leka, busa och kanske få en hundvän för livet!

Hos oss vistsas hunden i bås med jämlika hundar som den trivs med och kan leka med eller bara ligga och vila. Vi går två promenader om dagen per hund, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Promenaderna är anpassade efter hur hunden klarar av att gå med andra hundar, dess allmäntillstånd och hur vädret är för dagen. Vi har även tillgång till en rasthage där hundarna kan få busa och leka med kompisarna, söka efter lite godis eller bara ligga ute och slappa lite i på sommaren. 

Intresseanmälan dagisplats

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Sandra Skoglund

Jobbar som hunddagismedarbetare och i butiken med försäljning.

Vid Sandras sida finns jaktlabradoren Hassel. Med den ständigt viftande svansen håller dom just nu på att lära sig allt från jaktapportering till rallylydnad tillsammans. 

Sandra är en fantastisk medarbetare som brinner för hundar och service. Med ett stort leende delar hon mer än gärna med sig av alla tips och erfarenheter hon har till kunderna för att dom ska få så bra hjälp som möjligt med sin hund. 

Sofia Zetterström

Jobbar som hunddagismedarbetare och i butiken med försäljning.

Sofias stora passion för djur (främst hund och häst) var något som fick henne att börja jobba hos oss. Med sin hund Freia (blandras) så har dom gått flertalet kurser och även varit med och tävlat rallylydnad och det är just rallylydnaden som hon brinner lite extra för. Att djuren står i centrum i Sofias liv råder det ingen tvivel om och hon är ständigt ute efter nya saker att lära sig om. Allt från hundens näringslära, anatomi, friskvård m.m.


Linnea Larsson

Jobbar som hunddagismedarbetare och i butiken med försäljning. 

Linnea är utbildad djurvårdare nivå 2 och har under den utbildningen läst bland annat om hundens beteende, anatomi, raskunskap, friskvård och rehabilitering, klickerträning, fear free pets och mycket mer. Med sina två hundar Gunvald (Engelsk bulldog) och Roffe (blandras) så lär dom sig nya saker varje dag. Med en fin känsla och brinnande intresse för djuren så tar Linnea hand om varje individ på bästa vis. 


Johanna Dicander 

Vd och ägare av Koppartassen AB. 

Har arbetat på Kopparjycken 2014-2019 och har  under årens lopp fått lära sig otroligt mycket om allt som har med hundar att göra. Johanna har en Flatcoated Retriever som heter Caci's Highway To Hell "Blizzy" och en jaktlabrador som heter Actualis Princess Vanilla "Nilla".

2015 gick hon en hunddagis-utbildning hos Aurora hundtjänst. Sedan dess har hon arbetat med allt från butiksinköp, försäljning och hunddagis på tidigare Kopparjycken. Utöver det har hon gått en del hundkurser, främst med apportering och jakt som huvudsyfte. 


Marcus Hagberg

Delägare och sambo med Johanna. Har annat jobb till vardags men är behjälplig med ekonomi/bokföring och kan hoppa in och hjälpa till i dagis/butik vid behov.

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen