Allmänomfattande tips

 • Brandvarnare för hemmet med husdjur!

  Brandvarnare för hemmet med husdjur!

  En Wifi-koppnad brandvarnare är husdjurens teknikpryl och familjens trygghet!

  Husdjuren kan inte larma om det värsta händer. Men vi kan låta tekniken göra det med enkla medel och till små kostnader!

  Läs mer…
  2021-01-03 12:35

Olika selar har olika funktioner

Vi går igenom olika typer av selar och vilka funktioner varje sele har. Det finns selar för alla hundar, det gäller bara att hitta rätt!


Gör en belöningsroller

En ordentligt rengjord roll-on kan enkelt bli en belöningsroller. Det är givetvis väldigt viktigt att den blir helt ren. Körning i diskmaskin rekommenderas. Blodpulver ger en god smak och kan ges i maten samt användas vid spårträning med blodspår.

Blodpulvret har följande effekter:

Främjar muskelmassan på arbetande hundar eller unghundar. Järntillskott till tikar under löp eller dräktighet.

Smakhöjare till matkräsna hundar. Viltspår. För en tätare och glansigare päls


MimSafe stötfångarskydd

MimSafe stötfångarskydd gör det lätt för hunden att hoppa in i bilen. Givetvis skyddas bilen också. Stötfångarskyddet går att använda även om man inte har en bur monterad i bilen.


Torka eget hundgodis

Vi testade torka lever från Ica. En svamptork är perfekt men det går också att göra i ugnen. Resultatet blir väldigt smakrikt och en favorit hos många hundar!


MimSafe Variocage 

Presentation av MimSafe VarioCage och varför den skiljer sig mot andra bilburar. Krocktestad bur som finns i många varianter som passar de flesta bilarna på marknaden. 


Totalsumma:
  Till kassan
  Tillagd i varukorgen